Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Beszélgetések a jövőről - Gazdaság


Rajk László Szakkollégium - kiállító terem

2018. november 15. 18:00

Mit válthat ki egy újabb gazdasági krízis, és hogyan hathatnak nálunk a globális rendszer zavarai?A szabadkereskedelmi rend valóban leáldozóban van? Igazán a Nyugat ügye ez, amint sokan vallják? Avagy a piaci rend vonzereje és hitelessége globális méretekben is sérül?


A gazdaság jövőjéről folytatott diskurzusunk alapját Bod Péter Ákosnak a HVG-ben is megjelent cikke és az arra reagáló írások képezik.

A „Beszélgetések a jövőről” vitasorozatot a The Economist “Open Future” című cikksorozata inspirálta. Célja az, hogy a legújabb technológiai kihívásokra és az ebből fakadó, mindennapjainkat is érintő kérdésekre kreatív és újszerű válaszok szülessenek, széleskörű eszmecsere alakuljon ki Magyarország kívánatos jövőjéről öt fő téma – Technológia, Gazdaság, Társadalom, Jó kormányzás és Geostratégia – mentén. 
A HVG felületein minden hónapban egy-egy kiemelt témáról folyik szakmai vita, amelynek zárásaként a felvetődött gondolatokról, megoldási javaslatokról, jóslatokról beszélgetnek a terület szakemberei a HVG Szalonban. 
A Gazdaság témájú Szalon vendégei: 
Bod Péter Ákos egyetemi tanár, Győrffy Dóra egyetemi tanár, Oszkó Péter volt pénzügyminiszter, kockázatitőke-befektető és Augusztin Anna a CEU Economics szakos hallgatója, a Rajk Szakkolégium tagja.


A beszélgetést Farkas Zoltán, a HVG munkatársa moderálja

Jegyár: 1900 Ft
Időpont: 2018. november 15. 18:00
Helyszín: Rajk László Szakkollégium kiállító terem, 1085, Budapest, Horánszky utca 6.

A „Beszélgetések a jövőről” vitasorozat támogatója a GfK.
A rendezvény partnere a Rajk László Szakkollégium.